Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december is het wintercheck weekend bij Auto Reef. Deze wintercheck is voor alle merken. En alleen op afspraak.

Kom dus op 15 of 16 december bij Auto Reef in Driebergen of in Nieuwegein en maak uw auto winter klaar. Voor slechts € 14,95 controleren wij uw auto grondig op maar liefst 18 punten. Zo kunt u ook in de meest extreme winter veilig de weg op.

Bij de wintercheck ontvangt u ruitenontdooier of een fitnesstracker of een antivries deken gratis!

Plan hier uw afspraak

 

Wintercheck Auto Reef

Gratis ruitenontdooier

Geen ochtenden meer het ijs van de ruiten krabben. Deze ruitenontdooier (op = op) maakt het u makkelijk. Gratis bij de Wintercheck. Plan nu uw wintercheck

Wintercheck Auto Reef

Gratis fitnesstracker

Plan nu de Wintercheck, dan ontvangt u de fitnesstracker (op = op) om ook in de winterperiode gemotiveerd te blijven bewegen! Dit digitale horloge meet hoeveel stappen u zet, hoe goed uw slaap was en  bedient u uw muziek en de camera van uw telefoon. Natuurlijk laat het ook nog de tijd en datum zien.

raambeschermer Auto Reef

Gratis antivries deken

Bij een Wintercheck ontvangt een gratis antivries deken (op = op), waarmee u de voorruit van uw auto ijsvrij houdt in de winter. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en gaat u veilig de winter in. Plan nu uw Wintercheck in en geniet zorgeloos van het winterseizoen!

Maak uw afspraak voor vrijdag 15 of zaterdag 16 december