Heb jij een passie voor service, mensen en auto’s, ben je klantvriendelijk en kun je goed samenwerken? Dan hebben wij een leuke baan voor je.

Jij hebt het leveren van kwaliteit in je DNA en gaat voortvarend te werk. Je geeft klanten advies over reparatie en onderhoud aan hun auto. Tevens zorg je voor een efficiënte planning van de werkzaamheden in de werkplaats en verzorg je de werkplaatsadministratie en facturatie. Daarnaast behandel je binnenkomende telefoongesprekken en verzorg je de in en uitgifte van auto’s. Je wilt jezelf ontwikkelen, je bent kritisch, kent het belang van een soepel receptieproces en zet je in om in samenwerking met de werkplaats tot een optimaal resultaat te komen.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren fulltime serviceadviseur voor onze vestiging in Nieuwegein.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden een fulltime baan in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en een leuk team hardwerkende collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

BEDRIJFSPROFIEL
Auto Reef is een professionele organisatie in de automotive sector. Auto Reef is (service) dealer voor de merken Suzuki, SEAT en SKODA. Ook voor een occasion en werkplaatsservice is Auto Reef het juiste adres. Met vestigingen in Driebergen en Nieuwegein is Auto Reef sterk vertegenwoordigd in Midden Nederland.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste serviceadviseur.
Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste serviceadviseur, richt dan je email, met je motivatie en CV, tot Leo Reef, info@autoreef.nl