Ben jij gek op auto’s en vind je het leuk om de juiste onderdelen te leveren aan de werkplaats en klanten aan de balie? Dan hebben wij een geschikte werkplek voor je.

Als Junior magazijn medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de uitgifte van onderdelen aan de werkplaats en balie klanten. Je verwerkt daarbij de in- en uitgaande onderdelen op juiste wijze in de systemen en zorgt voor een correcte administratie. Samen met de Magazijnmedewerker zorg je voor een optimaal voorraadbeheer en je staat de klant op een servicegerichte en klantvriendelijke wijze te woord.

PROFIEL JUNIOR MAGAZIJN MEDEWERKER
Je beschikt over kennis van de autobranche

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden een fulltime baan (38 uur) in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en een leuk team hardwerkende collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

BEDRIJFSPROFIEL
Auto Reef is een professionele organisatie in de automotive sector. Auto Reef is (Service) dealer voor de merken Suzuki, SEAT en SKODA in Driebergen en Nieuwegein. Ook voor een occasion en werkplaatsservice is Auto Reef het juiste adres. Met vestigingen in Driebergen en Nieuwegein is Auto Reef sterk vertegenwoordigd in Midden Nederland.

CONTACT OVR DE VACATURE JUNIOR MAGAZIJN MEDEWERKER
Heb je belangstelling voor deze functie, richt dan je email, met je motivatie en CV, tot Leo Reef, info@autoreef.nl