Zijn auto’s en techniek je passie en hou je van zelfstandig sleutelen aan auto’s? Dan hebben wij een leuk baan voor je!

Jij bent klant- en service gericht, praktisch en georganiseerd ingesteld en bent flexibel met betrekking tot werktijden. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een leuk, gemotiveerd team en houdt van werken bij een energiek bedrijf.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste 1e en 2e automonteur.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden een fulltime baan (40 uur) in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en een leuk team hardwerkende collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

BEDRIJFSPROFIEL
Auto Reef is een professionele organisatie in de automotive sector. Auto Reef is (service) dealer voor de merken Suzuki, SEAT en SKODA. Ook voor een occasion en werkplaatsservice is Auto Reef het juiste adres. Met vestigingen in Driebergen en Nieuwegein is Auto Reef sterk vertegenwoordigd in Midden Nederland.

CONTACT OVER DE VACATURE 1E EN 2E AUTOMONTEUR
Heb je belangstelling voor deze functie, richt dan je email, voorzien van je CV, tot Leo Reef, email: info@autoreef.nl