Suzuki service card

SUZUKI SERVICE CARD; MEER SERVICE, MEER VOORDEEL

Als je nu een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijg je de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kun je altijd tussendoor even langskomen om gratis je bandenspanning of oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen (Direct Service). Zo houden we je Suzuki in topvorm, zonder dat je daarvoor iets extra betaalt.Suzuki Service Card

1 jaar gratis Pechhulp
Mocht zich toch de zeldzame situatie voordoen dat je met pech komt te staan, dan heb je met deze pas 24/7 gratis pechhulp in heel Europa t.w.v. 100 euro. Je hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

Nog meer voordeel met de Suzuki Service Card Extra

Nóg completer in service is de Suzuki Service Card Extra. Voor slechts 29 euro per jaar (bruto adviesprijs) kun je upgraden naar de Suzuki Service Card Extra. Dan zijn bijvoorbeeld ook de APK, sterreparaties in de voorruit en de airco- Zomer- en Wintercheck helemaal gratis. Dat zijn extra checks en reparaties waarvan het voordeel kan oplopen tot wel 170 euro!
We zetten het even op een rijtje.

Suzuki service card

Bekijk informatie leaflet Bekijk voorwaarden

Ook een Suzuki Service Card?

Profiteer van de Super Service van Suzuki met altijd een dealer in de buurt die persoonlijk voor je klaar staat. Vertrouw op vakmanschap, duidelijke afspraken en betrouwbare service. Suzuki Service Card ExtraMaak een afspraak voor een VOS-onderhoudsbeurt en kies vandaag nog je Suzuki Service Card. Dan blijft jouw Suzuki in topconditie.

Maak een afspraak