Suzuki Rhino Club

SUZUKI RHINO CLUB

Bij elke nieuwe Suzuki (auto, motorfiets of buitenboordmotor) krijgt de eigenaar automatisch 1 jaar donateurschap van de Rhino Club cadeau. Zo help je automatisch mee aan de bescherming van de zwarte neushoorn.

Bedreigde diersoort

De zwarte neushoorn wordt in zijn bestaan ernstig bedreigd. In Tanzania brengt natuurbeschermer Tony Fitzjohn samen met zijn team de zwarte neushoorn weer terug in het wild. Dat doet hij in Mkomazi National Park, een van de grootste beschermde ecosystemen in Afrika. Daar doet zijn team nog tal van andere werkzaamheden, onder andere voor de bedreigde Afrikaanse wilde hond.

Stichting Suzuki Rhino Club

De verzorging en de opvang van de dieren in Mkomazi zijn kostbaar. Daarom hebben we in 2004 de Stichting Suzuki Rhino Club opgericht. De stichting ondersteunt Tony Fitzjohn financieel bij zijn werk. Suzuki Rhino ClubElke nieuwe Suzuki leveren we daarom standaard met 1 jaar donateurschap van de Rhino Club.

Duurzame relatie met de rhino

Suzuki heeft vanuit de historie een speciale band met de rhino: de naam is gelinkt aan de 4×4-activiteiten van ons merk. We zijn begaan met het lot van de zwarte neushoorn en dragen heel graag bij aan de activiteiten van Tony Fitzjohn en zijn team. We ondersteunen op de volgende belangrijke punten: mobiliteit, veiligheid, watervoorziening (Mkomazi betekent namelijk ‘geen water’), educatie en leefomgeving.

Donaties

Wil je ook de Suzuki Rhino Club steunen? Daar zijn we erg blij mee. De donaties komen geheel ten goede aan de stichting.  Je kunt jaarlijks doneren of eenmalig een bedrag storten.

Rhino club