SUZUKI SWIFT

De nieuwe Suzuki Swift is een betrouwbare hatchback met een verrassend sportieve uitstraling. Compact en ruim, en dankzij de krachtige motoren nu nog leuker om in te rijden!

Ruimer, lichter en nog leuker

De nieuwe Suzuki Swift is een betrouwbare hatchback met een verrassend sportieve uitstraling. Compact en ruim, en dankzij de krachtige motoren nu nóg leuker om in te rijden!

Compleet nieuw, herkenbaar DNA
De nieuwe Suzuki Swift valt op door zijn volledig nieuwe styling met het kenmerkende Swift-DNA. Hij is ruimer en comfortabeler dan ooit en biedt nieuwe technologie voor meer veiligheid. Dankzij het nieuwe, lichtgewicht platform staat de Swift bovendien garant voor aansprekende prestaties en optimale efficiency.

Boek nu jouw proefrit

Een gloednieuw interieur

De nieuwe Suzuki Swift heeft een volledig nieuw en verbeterd interieur! Zo is er een centraal touchscreen aanwezig en is ook het dashboard geheel vernieuwd.

Kom nu langs voor een uitgebreide proefrit met de Suzuki Swift!

De gloednieuwe Suzuki Swift staat in onze showroom klaar om door u te worden getest. Via de button hieronder maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen!

AutoReef