SUZUKI SWACE

De nieuwe Suzuki Swace combineert een stijlvol design met een opvallend ruim interieur en slimme brandstof besparende technologieën.

Stijlvol, zeer ruim en zuinig!

De nieuwe Suzuki Swace; een sportieve, zuinige en comfortabele stationwagon met Full Hybrid-systeem

Nu bij Auto Reef

Deze ruime Suzuki Swace stationwagon beschikt over een atletisch design met de focus op ultiem rijcomfort. De Swace is compleet uitgerust in premium kwaliteit en is zeer ruim.

Zo heeft de Suzuki Swace een hybride aandrijflijn. Een 1.8-benzinemotor met 98 pk en een elektromotor met 53 kW (72 pk) leveren samen 122 pk. Het verbruik is 4,5 l/100 km (1 op 22,2).

Adaptieve cruise control, airconditioning en een 8 inch touchscreen met Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard in de Swace.

Boek nu jouw proefrit

Comfortabel, ruim en Hybride.

De nieuwe Suzuki Swace is van binnen een enorm ruime auto. Met 5 zitplaatsen en een flinke kofferbak is het een auto die met gemak u en uw vrienden vervoert en ook uw spullen meeneemt. Maar dat ziet u aan de buitenkant niet direct door de compacte vormgeving!

Kom nu langs voor een uitgebreide proefrit met de Suzuki Swace!

De gloednieuwe Suzuki Swace staat in onze showroom klaar om door u te worden getest. Via de button hieronder maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen!

AutoReef