SUZUKI JIMNY

De Suzuki Jimny is een bijzonder gewilde terreinauto. Geen wonder, want de compacte SUV combineert ongekende gebruiksmogelijkheden met compacte buitenmaten.

Suzuki Jimny: stoer en avontuurlijk!

De Suzuki Jimny is een bijzonder gewilde terreinauto. Geen wonder, want de compacte SUV combineert ongekende gebruiksmogelijkheden met compacte buitenmaten. 

Bijzonder en eigenwijs
De Jimny is ongetwijfeld de meest eigenwijs ogende Suzuki die er rondrijdt. Zijn ietwat brutale voorkomen en stoere, hoekige vormen maken de Jimny tot een aantrekkelijke verschijning. De dakreling en de spatbord- en dorpelverbreders geven zijn uiterlijk een extra dimensie. De Exclusive-versie is voorzien van fraaie vijfspaaks lichtmetalen velgen en mistlampen vóór. Het Suzuki-logo op alle Jimny’s Metal Top vormt de zogenoemde kers op de taart. De Suzuki Jimny doet iedereen omkijken: hij is brutaal, eigenwijs maar toch ook elegant en klaar voor actie!

Suzuki Jimny Auto Reef
Suzuki Jimny vierwielaandrijving Auto Reef

Boek nu jouw proefrit

Sportieve stoere Suzuki Jimny Auto Reef

Gemaakt voor de wildernis

De Suzuki Jimny is helemaal voorbestemd om het ruige terrein aan te pakken. Zijn vele verschillende functies en mogelijkheden zorgen ervoor dat de Jimny meer dan klaar is voor een avontuur!

Suzuki Jimny bij Auto Reef

Kom nu langs voor een uitgebreide proefrit met de Suzuki Jimny!

Een gloednieuwe Suzuki Jimny staat in onze showroom klaar om door u te worden getest. Via de button hieronder maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen!

AutoReef