SUZUKI IGNIS

Eigenzinnige uitstraling en eigentijds design. Maak kennis met deze compacte en wendbare crossover. Zeer strakke lijnen en een outdoor stijl met retro elementen.

Plan jouw proefrit!

Een nieuwe kijk op design

Suzuki Ignis heeft een eigenzinnige uitstraling en eigentijds design. Maak kennis met deze compacte en wendbare crossover bij Auto Reef Nieuwegein en Driebergen.

De nieuwe Suzuki Ignis heeft een fris design, een hoge zit, een ruime instap en een zuinige 1.2 DualJet benzinemotor – al dan niet met smart hybride technologie. De nieuwe compact crossover komt in drie uitvoeringen; Comfort, Select en Stijl, maar ook gelimiteerde introductiemodellen.

Een nieuwe kijk op plezier
De Ignis heeft verrassende interieurruimte. Daarnaast kun je de auto op vele manieren personaliseren.

Neem contact op
Plan een proefrit
Suzuki Auto ReefSuzuki Auto ReefSuzuki Ignis Auto Reef

Boek nu jouw proefrit

Suzuki Ignis Auto Reef

Een interieur vol functies

De Suzuki Ignis heeft een bijzonder handig interieur. Zo zijn er vele opbergmogelijkheden, en is de Suzuki Ignis voorzien van alle gemakken zoals een telefoonaansluiting en verschillende rijinstellingen.

Suzuki Auto Reef

Kom nu langs voor een uitgebreide proefrit met de Suzuki Ignis!

De gloednieuwe Suzuki Ignis staat in onze showroom klaar om door u te worden getest. Via de button hieronder maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen!

Plan een proefrit
AutoReef