SUZUKI CELERIO

Suzuki Celerio is niet alleen de zuinigste, de Suzuki Celerio heeft ook de grootste bagageruimte in zijn klasse. Een zuinige en veilige alleskunner. Meer ruimte dan welke auto in zijn klasse. Maak kennis met de Suzuki Celerio in onze showroom.

Plan jouw proefrit!

De zuinigste in zijn klasse

Mogen we je voorstellen aan de Suzuki Celerio? Van buiten compact, van binnen royaal. Met vijf zitplaatsen. Plus een flinke bagageruimte. En behalve de ruimste in zijn klasse, ook de zuinigste. En de schoonste. Natuurlijk is de Celerio van bewezen Suzuki-kwaliteit en -betrouwbaarheid. Dus instappen en wegwezen zonder problemen, waar je ook naartoe gaat.

De zuinigste en ruimste in zijn klasse
De Suzuki Celerio heeft een bijzonder lage CO-2 uitstoot. En zuinig, dus ook beter voor je portemonnee Ook aan bagageruimte geen gebrek met 254 liter is de Suzuki Celerio de ruimste in zijn klasse. En door de lage tildrempel en grote achterklep is de bagageruimte ook nog eens makkelijk toegankelijk.

Bij Auto Reef in Nieuwegein.

Neem contact op
Plan een proefrit
Suzuki Celerio Auto ReefSuzuki Celerio Auto ReefSuzuki Celerio Auto Reef

Boek nu jouw proefrit

Suzuki Celerio Auto Reef

Praktisch

De Suzuki Celerio biedt gemak voor alle inzittenden. U stapt soepel in, legt uw boodschappen makkelijk achterin en u rijdt zo vanuit elke parkeerplek weg.

Suzuki Celerio Auto Reef Nieuwegein

Kom nu langs voor een uitgebreide proefrit met de Suzuki Celerio!

De gloednieuwe Suzuki Celerio staat in onze showroom klaar om door u te worden getest. Via de button hieronder maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen!

Plan een proefrit
AutoReef