SUZUKI ACROSS

Suzuki Across is een echt topmodel, hij is compleet uitgerust, enorm krachtig en opvallend schoon. Je kan er maar liefst 75 kilometer volledig elektrisch mee rijden. Dus verlaat de gebaande paden met deze krachtpatser en ervaar de ultieme rijbeleving.

Suzuki Across de nieuwe generatie SUV, Sportiviteit en robuustheid komen samen.

Een complete uitvoering en echte krachtpatser.
De Suzuki Across is van een totaal ander kaliber,het is het nieuwe topmodel in het gamma van Suzuki. De standaarduitrusting is daarom compleet.
Voor led-verlichting, airconditioning, 19-inch wielen en een 9-inch multimediascherm hoef je daarom niets bij te betalen.
De Across verschijnt met een 2,5 liter viercilinder. Die werkt samen met een elektromotor (40 kW), waardoor het systeemvermogen uitkomt op 306 pk. Dat zorgt ervoor dat de Across binnen zo’n zes seconden naar de 100 km/h sprint.
Belangrijker voor deze stekker-SUV is uiteraard het elektrische bereik. De Across beschikt over een accupakket van 18,1 kWh, goed voor een elektrisch bereik van 75 kilometer. Standaard wordt al het vermogen naar alle vier de wielen gestuurd.

Ook Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard. De Suzuki Across zit volgepropt met de laatste technologie op het gebied van veiligheid.
Denk daarbij aan adaptieve cruise control, Road Sign Assist, Lane Tracing Assist, Blind Spot Monitor, Pre-Collision System en Rear Crossing Traffic Alert.

Boek nu jouw proefrit

Een cockpit vol mogelijkheden.

De Suzuki Across heeft een enorm scala aan mogelijkheden in de cockpit. Denk bijvoorbeeld aan de gloednieuwe navigatie, waarmee u altijd precies op de bestemming aankomt!

Kom nu langs voor een uitgebreide proefrit met de nieuwe Suzuki Across!

De gloednieuwe Suzuki Across staat in onze showroom klaar om door u te worden getest. Via de button hieronder maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen!

AutoReef