Vacature Serviceadviseur

Heb jij een passie voor service, mensen en auto’s, ben je klantvriendelijk en kun je goed samenwerken? Dan hebben wij een leuke baan voor je.

Jij hebt het leveren van kwaliteit in je DNA en gaat voortvarend te werk. Je geeft klanten advies over reparatie en onderhoud aan hun auto. Tevens zorg je voor een efficiënte planning van de werkzaamheden in de werkplaats en verzorg je de werkplaatsadministratie en facturatie. Daarnaast behandel je binnenkomende telefoongesprekken en verzorg je de in en uitgifte van auto’s. Je wilt jezelf ontwikkelen, je bent kritisch, kent het belang van een soepel receptieproces en zet je in om in samenwerking met de werkplaats tot een optimaal resultaat te komen.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren fulltime serviceadviseur voor onze vestiging in Nieuwegein.

automonteur

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden een fulltime baan in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en een leuk team hardwerkende collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

BEDRIJFSPROFIEL
Auto Reef is een professionele organisatie in de automotive sector. Auto Reef is (service) dealer voor de merken Suzuki, Seat en Skoda. Ook voor een occasion en werkplaatsservice is Auto Reef het juiste adres. Met vestigingen in Driebergen en Nieuwegein is Auto Reef sterk vertegenwoordigd in Midden Nederland.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste serviceadviseur.
Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste serviceadviseur, richt dan je email, met je motivatie en CV, tot Leo Reef, info@autoreef.nl

Vacature 1e en 2e automonteur

Zijn auto’s en techniek je passie en hou je van zelfstandig sleutelen aan auto’s? Dan hebben wij een leuk baan voor je!

Jij bent klant- en service gericht, praktisch en georganiseerd ingesteld en bent flexibel met betrekking tot werktijden. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een leuk, gemotiveerd team en houdt van werken bij een energiek bedrijf.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste 1e en 2e automonteur.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden een fulltime baan (40 uur) in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en een leuk team hardwerkende collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

BEDRIJFSPROFIEL
Auto Reef is een professionele organisatie in de automotive sector. Auto Reef is specialist voor de merken Suzuki, Seat en Skoda. Ook voor een occasion en werkplaatsservice is Auto Reef het juiste adres. Met vestigingen in Driebergen en Nieuwegein is Auto Reef sterk vertegenwoordigd in Midden Nederland.

CONTACT OVER DE VACATURE 1E EN 2E AUTOMONTEUR
Heb je belangstelling voor deze functie, richt dan je email, voorzien van je CV, tot Leo Reef, email: info@autoreef.nl

Auto Reef in Nieuwegein is op zoek naar een stagiaire (m/v).

Tijdens je stage kun je bij ons, werken en leren in de techniek, perfect combineren.
Leren van technische vakmensen in service en onderhoud!

Een onderhoudsmonteur is een veelgevraagde functie binnen de techniek, nu en in de toekomst.
Het ontwikkelen van brede kennis in techniek, elektro, installatie en mechatronica biedt veel kansen in de techniekmarkt.
Voor wie techniek in de vingers heeft én zich graag wilt ontwikkelen tot een echte vakman of -vrouw is deze baan van leerling onderhoudsmonteur een mooie kans.

stagiaire

Belangrijkste vereisten:
Gemotiveerd, communicatief vaardig en vol energie.

Ben jij een enthousiaste stagiaire, richt dan je email, met je motivatie en CV, tot Leo Reef, info@autoreef.nl

AutoReef

Auto Reef Nieuwegein

Auto Reef Driebergen