Merk het verschil

Bij Auto Reef bent u van harte welkom wanneer u een deskundig advies zoekt voor een nieuwe en gebruikte auto en wanneer u wilt dat uw auto in goede handen is bij onze vakkundige monteurs. Wij zijn klantgericht, vriendelijk en professioneel.

In uw keuze voor een nieuwe auto helpen wij u graag

Bij de aanschaf van een nieuwe auto wilt u een weloverwogen keuze maken. Daarvoor kunt u bij Auto Reef Driebergen en Nieuwegein terecht. Met expertise, passie en jarenlange ervaring plus een ruim aanbod helpen wij u graag met uw keuze.

Op zoek naar de juiste occasion

U vindt bij Auto Reef Driebergen en Nieuwegein op elk moment een ruim aanbod aan occasions. Elke occasion gaat brandschoon de deur uit met een onderhoudsbeurt en nieuwe APK. Inruil is mogelijk en natuurlijk bieden we ook BOVAG garantie, tot wel 2 jaar. Voor een gebruikte auto zonder zorgen komt u naar Auto Reef.

AutoReef

Deskundig onderhoud aan uw auto

Veilig op weg met een goed onderhouden auto. Dit regelen wij voor u. Onze vakmensen zijn uitstekend opgeleid in de diverse merken. Onze chef werkplaats startte zijn carrière in 1990 met het merk Seat. Al gauw werden hier de merken Suzuki en Skoda aan toegevoegd. Sinds een aantal jaren is onze expertise uitgebreid voor vele merken. Onze deskundigheid en originele onderdelen zorgen er ervoor dat uw auto goed onderhouden de werkplaats verlaat. Zo merkt u het verschil. 

Terwijl uw auto onze werkplaats bezoekt kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee een krant en gratis Wifi even plaats nemen in onze showroom.  Mochten we iets langer de tijd nodig hebben voor uw auto dan kunt u ook gebruik maken van een gratis leenfiets, een e-bike, of van onze haal- en brengservice.  

Schade aan uw auto?

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Daarom kunt u voor een snelle en soepele afhandeling van de schade bij ons terecht voor alle schades en via alle verzekeringsmaatschappijen.

Ons team

Helpt u bij alle vragen over nieuw, occasion, onderhoud en meer.

Leo Reef
Leo ReefEigenaar Auto Reef
Arjen Fijn van Draat
Arjen Fijn van DraatVerkoopleider
Rogier van Ingen
Rogier van IngenVerkoper
Sjors van Pelt
Sjors van Pelt Service Adviseur
Hans Pompies
Hans PompiesChef werkplaats Auto Reef Nieuwegein

Auto Reef Nieuwegein

Groningenhaven 1
3433 PE Nieuwegein
Telefoon: 030 – 603 48 48

Openingstijden:
Ma t/m vrij: 7:45 – 18:00 uur
Zat: 9:00 – 17:00 uur
Zondag gesloten

AutoReef