Stap in de Vitara; een stoere, ruime en stijlvolle SUV.  Zeer betrouwbaar, plus zuinig in gebruik door zijn lage gewicht. Ervaar de hoge zitpostie en het comfort. Reken op solide en veilige technieken. De Vitara is uitgerust met Suzuki’s geavanceerde safety system met een camera en een laser. Dit systeem detecteert onder meer voetgangers en wegbelijning. En de Vitara is voor een geringe meerprijs beschikbaar met AllGrip vierwielaandrijving.

“Het is een no-nonsens auto die gebouwd is om je tot in de lengte van jaren trouw te dienen. ….  De Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet heeft ons zeer plezierig verrast, vooral als solo-auto. Maar ook met een caravan aan de haak is het een fijne reisgenoot.” Bekijk de hele rij-impressie van de Kampeer en Caravan Kampioen van oktober 2019.

DE SCHOONSTE EN ZUINIGSTE ALLROADER NU MET EXTRA VOORDEEL.
Als je nu een nieuwe Vitara 1.4 Boosterjet of een S-Cross 1.4 Boosterjet koopt, ontvang je tijdelijk € 2.000,- inruilvoordeel op je huidige auto. Dit uitzonderlijk scherpe inruilaanbod geldt alleen op voorraadmodellen, dus wees er snel bij!

BEKIJK DE ACTIEVOORWAARDEN INRUILACTIE