Auto Reef Driebergen, verhuisd per 1 april 2023 naar Nieuwegein

Beste klant,

Onze vestiging in Driebergen gaat per 1 april a.s. verhuizen naar Nieuwegein. Met onze vestiging daar kunnen wij u als klant nog beter en sneller helpen dan in Driebergen. En ja, hoe vaak moet een auto tegenwoordig nog voor een servicebeurt of onderhoud naar de garage? Dat is voor velen van u maar 1 keer per jaar en we hopen dan ook dat u de moeite wilt nemen om naar Nieuwegein mee te verhuizen. Zowel voor onderhoud als verkoop van nieuw en occasions bent u daar van harte welkom. Gaat u met ons mee?

Graag tot ziens!

Team Auto Reef

Nieuwe plek, vertrouwde gezichten!

Het voltallige personeel bestaande uit Fred Knoop (R), Sjors van Pelt (L) en Rogier van Ingen (M) verhuist mee naar de Groningenhaven 1 in Nieuwegein.
Dus u behoudt de bekende gezichten en de fijne service zoals u gewend was van ons.
En dat is goed nieuws voor u, want zij kennen u en uw Suzuki goed.
Uiteraard gaat ook de historie van het onderhoud van uw Suzuki mee en kunnen als het nodig is direct aan de slag.
De reistijd naar Nieuwegein valt enorm mee, zeker als u buiten de spitstijden komt.
Wist u dat we op onze nieuwe vestiging vervangend vervoer aanbieden en zelfs uw auto ophalen en weer terugbrengen?
En uw winter- of zomerbanden verhuizen natuurlijk mee. Dat is de service van Auto Reef!

Bel onze vestiging in Nieuwegein: 030-6034848

Auto Reef altijd dichtbij

Vanuit Zeist of Driebergen is het 16 tot 20 minuten rijden naar Nieuwegein (onze vestiging ligt bijna gelijk aan de afrit van de A27). En mocht u niet in de gelegenheid zijn, dan halen we uw auto gewoon op en leveren hem weer voor de deur af. Zo is de kwaliteit en service die Auto Reef u biedt altijd dichtbij!

Snel en eenvoudig onderhoud of reparatie aan uw auto inplannen, 24 uur per dag. Bij Auto Reef kunt u direct online uw werkplaats afspraak maken.

Nog even over de verhuizing

Per 1 april gaan wij dus verhuizen om onze krachten te kunnen bundelen voor de toekomst. Een autobedrijf in een luxe villawijk in Driebergen is natuurlijk niet meer van deze tijd. De milieu-eisen en omgevingsfactoren spelen een grote rol in mijn besluit. Voor bijna alles is een oplossing gevonden.

Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in Auto Reef Driebergen de afgelopen jaren, ik hoop u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn vanuit Nieuwegein.

Suzuki AutoReef
Auto Reef logo

Suzuki Ignis

Suzuki Swift

Suzuki Swace

Suzuki Vitara

Suzuki S-Cross

Suzuki Across

Suzuki Jimny

Op zoek naar een occasion? Auto Reef heeft een auto die bij u past. Bezoek onze showroom in Nieuwegein en Driebergen of neem een kijkje in het aanbod online.

Auto Reef
Occasions

Suzuki occasions AutoReef Nieuwegein
Seat AutoReef Nieuwegein
Occassion Seat AutoReef