Een armsteun verhoogt het zitcomfort en heerlijk om comfortabel te reizen. Mooi, chique en een betaalbare opwaardering van uw auto interieur.

Armsteun Auto Reef accesoires

Een dakkoffer voor reisgemak

Gaat u met uw auto op vakantie of een weekend weg? En heeft u nog geen idee waar u al uw spullen opbergt. Dan is de enige juiste oplossing een dakkoffer. Met een dakkoffer op uw auto vergroot u de opbergruimte van uw auto met zo’n vierhonderd liter.

Ruimte voor de inzittenden

Door een dakkoffer te gebruiken vergroot u ook comfort van alle passagiers. U hoeft u geen stoelen neer te klappen en uw auto propvol te laden. Zo hebben alle passagiers voldoende comfort en beter zicht.

Te bestellen bij Auto Reef

Dakdragers

Een dakdrager is de basis voor het monteren van een dakkoffer, skibox of bagagebox. Met dakdragers kunt u ook ski’s, kano’s, ladders, fietsen, E-Bikes, Surfboards, Snowboard vervoeren.

Dakdragers huren

Camera

Camera Auto Reef accesoires

Klok

Klok Auto Reef accesoires

Motortrailer

Een motortrailer huren? Dan kan gemakkelijk bij Auto Reef.

Wanneer u op (motor) vakantie wil is een motortrailer een ideale oplossing om uw motor op een lange afstand te vervoeren.

U wil een nieuwe of tweedehands motor ophalen met een motortrailer kunt u uw nieuwe of tweedehands motor makkelijk vervoeren.

Uw motor defect? Met een motortrailer kunt u uw defecte motor naar de juiste bestemming vervoeren.

Of misschien heerlijk een dagje racen op een circuit. Met een motortrailer vervoert u gemakkelijk uw motor en kunt u gewoon uw uitrusting vervoeren in de kofferbak van uw auto.

PDC

PDC Auto Reef accesoires

Sideskirt

Sideskirt Auto Reef accessoires

Sneeuwkettingen

Gaat u op wintersportvakantie of rijden in de sneeuw, neem dan passende sneeuwkettingen mee. Sneeuwkettingen zorgen voor extra grip en veiligheid op besneeuwde wegen of wegen met ijzel. Belangrijk is dat sneeuwkettingen passen om uw winterbanden. Onze partner Dakkoffer Online levert sneeuwkettingen in verschillende maten.

Wilt u weten welke sneeuwkettingen uw nodig heeft kijk voor meer informatie op:

Stootrand

Stootrand Auto Reef accesoires

Wiel blauw

Wielblauw Auto Reef accesoires

Wiel grijs

Wiel grijs Auto Reef accesoires

AutoReef

Auto Reef Nieuwegein

Auto Reef Driebergen