Even voorstellen verkoopadviseur Rogier van Ingen

Mijn naam is Rogier van Ingen en ben als sinds 01-2005 werkzaam voor Auto Reef. Daarvoor was ik al werkzaam in onze vestiging in Driebergen vanaf 2001.

Deze zomer heb ik alweer mijn 40ste verjaardag gevierd en hoop dat ik bij mijn 50ste verjaardag nog steeds voor Auto Reef werk. Ik ben woonachtig in de Bilt, getrouwd, en heb een prachtige dochter van bijna 3.

Iedere dag ga met plezier naar mijn werk, zowel in Nieuwegein als in Driebergen. De sfeer onderling en met klanten is uitstekend, geen dag is hetzelfde…

Of u nu opzoek bent naar een nieuwe auto of een auto met ervaring, ik zal mijn uiterste best doen om u hier zo goed mogelijk in te adviseren en het traject zo plezierig en aangenaam mogelijk te maken. Kortom, bent? u op zoek naar een andere auto of overweegt u dit wellicht te doen bel of mail mij dan gerust, ik dank graag met u mee! U kunt mij bereiken op 030-6034848 of per mail rogier.vaningen@autoreef.nl

Tot ziens bij Auto Reef!

By | 2017-09-22T14:18:13+00:00 augustus 31st, 2017|Auto Reef|0 Comments