Vacature fulltime Verkoopadviseur

Heb jij een passie voor mensen en voor auto’s, ben je klantgericht, communicatief sterk en proactief ingesteld? Dan hebben wij een leuke baan voor je.

Jij hebt commercieel talent en gaat voortvarend te werk. Je luistert goed naar de wensen van de klant, waardoor je een perfect advies uitbrengt. Je hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je bent proactief en consequent in het opvolgen van leads en het vastleggen van afspraken. Je verkoopt niet alleen nieuwe – en gebruikte auto’s, je taxeert ook inruilauto’s, verkoopt bijbehorende producten en richt de showroom in. Daarnaast is telefonische acquisitie en beheren een relaties een belangrijke taak. Je bent service- en resultaatgericht, en staat borg voor het realiseren van de doelstellingen.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren fulltime verkoopadviseur voor onze vestiging in Nieuwegein en Driebergen.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden een fulltime baan in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en een leuk team hardwerkende collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

BEDRIJFSPROFIEL
Auto Reef is een professionele organisatie in de automotive sector. Auto Reef is dealer voor het merk Suzuki en servicedealer SEAT en SKODA. Ook voor een occasion en werkplaatsservice is Auto Reef het juiste adres. Met vestigingen in Driebergen en Nieuwegein is Auto Reef sterk vertegenwoordigd in Midden Nederland.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste verkoopadviseur.
Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste verkoopadviseur, richt dan je email, met je motivatie en CV, tot Leo Reef, leo.reef@autoreef.nl

 

By | 2017-11-28T15:20:17+00:00 november 27th, 2017|Vacature|0 Comments