Vacature Service Adviseur

Als Service Adviseur bij Auto Reef ben je het visitekaartje van ons bedrijf.
Klantbeleving, servicegerichtheid en het leveren van kwaliteit heb je daarom in je DNA. Je geeft klanten advies over reparatie en onderhoud aan hun auto. Tevens zorg je voor een efficiënte planning van de werkzaamheden in de werkplaats en verzorg je de werkplaatsadministratie en facturatie. Daarnaast behandel je binnenkomende telefoongesprekken en verzorg je de in en uitgifte van auto’s. Je wilt jezelf ontwikkelen, je bent kritisch, kent het belang van een soepel receptieproces en zet je in om in samenwerking met de werkplaats tot een optimaal resultaat te komen.

PROFIEL SERVICE ADVISEUR
Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring;
Je hebt een klant- en servicegerichte instelling en een representatief voorkomen;
Je bent proactief, resultaatgericht en flexibel (geen 9-5 mentaliteit);
Je hebt goede communicatieve eigenschappen

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden een fulltime baan (40 uur) in een moderne werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en een leuk team hardwerkende collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

BEDRIJFSPROFIEL
Auto Reef is een professionele organisatie in de automotive sector. Auto Reef is (Service) dealer voor de merken Suzuki, SEAT en SKODA in Driebergen en Nieuwegein. Ook voor een occasion en werkplaatsservice is Auto Reef het juiste adres. Met vestigingen in Driebergen en Nieuwegein is Auto Reef sterk vertegenwoordigd in Midden Nederland.

CONTACT OVR DE VACATURE SERVICE ADVISEUR
Heb je belangstelling voor deze functie, richt dan je email, met je motivatie en CV, tot Leo Reef, info@autoreef.nl

By | 2017-09-01T07:42:04+00:00 april 4th, 2017|Vacature|0 Comments